ASSALAMUALAIKUM AND HYE . WELCOME TO MY ONLINE DIARIES . JANGAN LUPE FOLLOW BLOG MIEYRA AND LIKE PAGE MIEYRA OK ? THANKYOU .

pмя wιʟʟ kιʟʟ мᴇ sooи :D

tahun niee aku akan menduduki exam yang penting iaitu Penilaian Menengah Rendah ( PMR ) . pmr nak dekad dah , tapi aku still online . family aku dah bising suruh aku study termasuk laki aku . sume orang nak aku lulus . tapi sayang , aku tak boleh nak tunai kan permintaan dorang . aku niee tak pandai mane . math ? lagi hancur . kalau study pun macam masuk tak masuk jehh . yang penting , aku tak nak gagal . aku tak nak family aku kecewe ngan result aku nanti . aku harap Allah akan tolong aku nanti . amin amin amin . pade korang yang menduduki pmr tuh , same same lah kite berjuang nanti k ? korang doa kan aku k ? assalamualaikum and byeee :D
Dont Judge Me By My Cover Look